Maak gezondheidsadvies persoonlijk

De meerderheid van de zorgprofessionals wordt vaak met deze, en soortgelijke uitspraken, geconfronteerd. Cliënten willen gezonder oud worden en preventie wordt een steeds belangrijker middel om dit doel te bereiken.

 

Bent u op zoek naar een wetenschappelijk bewezen microbioomsanalyse voor uw behandelplannen? Wilt u meer weten over de voordelen die wij onze partners bieden? Neem contact op of lees verder wat wij voor jou kunnen betekenen!

"Ik blijf maar gezondheidsklachten houden"

"De huisarts kon mij niet verder helpen"

"Ik wil naar de oorzaak van mijn probleem"

Het microbioom speelt een belangrijke rol bij de gezondheid

Recente wetenschappelijke studies hebben het belang van het microbioom en het effect ervan op het lichaam aangetoond. Wanneer een cliënt zijn algemene gezondheid wil verbeteren, specifieke problemen wil oplossen of zelfs sportprestaties wil verbeteren, kan het soms waardevol zijn om naar het darmmicrobioom te kijken.


Het darmmicrobioom is het orgaan dat het gemakkelijkst wordt beïnvloed door veranderingen in levensstijl en dieet. Als partner van MyMicroZoo combineer je informatie over het microbioom, levensstijl en dieet van je cliënt, met als doel cliënten te helpen.

Hoe geven we informatie over het microbioom? Wij gebruiken de nieuwste DNA sequencing technieken om de compositie van het darmmicrobioom te analyseren. Zowel het normale rapport als een versie speciaal voor zorgprofessionals is voor u beschikbaar.  In ons uitgebreide rapport voor zorgspecialisten geven wij u alle wetenschappelijk bewezen parameters.

 

Hieronder ziet u een klein voorproefje wat er in een normaal rapport te vinden is. Bent u benieuwd wat er allemaal in het specialisten rapport staat? Neem dan contact met ons op. 

Diversiteit: De algemene gezondheid van je darmmicrobioom
Samenstelling: Het type, en de verhoudingen van de aanwezige bacteriën
Enterotype: Jouw microbioomtype
Gewenste bacteriën: De aanwezigheid van 'goede' bacteriën
Ongewenste bacteriën: De aanwezigheid van 'slechte' bacteriën

MyMicroZoo Evenementen en Educatie: Leer het darmmicrobioom snappen

MyMicroZoo organiseert regelmatig partnerevents, waarbij wij onze partners updaten over de nieuwste ontwikkelingen in het veld, vragen beantwoorden over casussen en een netwerkgelegenheid aanbieden. 

 

Nieuwe partners ondersteunen wij door ze te voorzien van informatie over het microbioom en door onze MyMicroZoo Masterclass. In deze masterclass leren wij hoe,  aan de hand van praktijk- voorbeelden, resultaten kunnen worden gebruikt voor het ontwikkelen van individuele programma’s voor uw patiënten.

Met ons opleidingspakket steunen wij partners bij het verkrijgen van meer inzicht in microbiota-samenstelling en hiermee betere, effectievere en meetbare voedings-en leefstijladviezen te geven.

 

Wij horen graag van u: info@mymicrozoo.com.

Uw voordelen

Waarom werken met MyMicroZoo

Inzicht

Patiënten die gezondheid willen verbeteren inzicht geven in de samenstelling van hun microbiota met persoonlijk advies.

Weten is meten

Geef jouw behandelplannen een stevige basis met de resultaten van onze 16S  analyse.

Start direct

Met een kosteloze voorraad aan kit in jouw praktijk, kunnen jouw cliënten direct aan de slag

Makkelijk te gebruiken

Geen gedoe met formulieren of zelf een deel van de analyse moeten doen. Alles wat jouw client nodig heeft zit in hun Microbioom Testkit.

Speciaal rapport voor therapeuten

Krijg toegang tot het rapport speciaal voor specialisten. Met een overzichtelijke look en meer parameters is het perfect voor professioneel gebruik.

Wij helpen je op weg

Met ons opleidingspakket helpen wij nieuwe partners op weg. Onze deur staat altijd open voor vragen van onze partners.

Word nu onderdeel van de MyMicroZoo community

Meer informatie of aanmelden?

 

Als wij je nieuwsgierig hebben gemaakt over een partnerschap, neem contact met ons op. In een gesprek horen wij graag meer over jou, je praktijk en wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

 

Contact

KvK nummer: 65867637

Deze website maakt gebruik van essentiële cookies om de werking te garanderen. Om onze website verder te optimaliseren verzoeken wij u het gebruik van alle cookies te accepteren.

Meer informatie